söndag 19 april 2009

"är det nån som har lite gummi!?"

I lördags tog vi vårt pick & pack och diverse alkoholhaltiga drycker och drog till Sörping, St Anna. Adam bjöd på middag och glad fest! Och det blev det minsann också. Först fick vi älgstek med ugnstekt potatisklyftor och sås. Kanonlagat! Sen fick vi glass med jordgubbar som också var smaskens! Theos lilla insident vid matbordet kan vi ju hoppa över. Han är ju så go så han var snart förlåten!

Vi blev ett ganska stort sällskap dessutom. Nu ska vi se... Det var Adam, Adams syster Sofie med sambo Andreas och son Theo, Mikael med sin Sambovovve, Jag, Pierre, Matilda, Erik, Edvin, Jocke, Jenny, Anna, Kjell-Åke, Adams kusin Cissi och en massa vänner till dom!

Kvällen bjöd på det mesta! Mat, skratt, sprit, musik, dans, skämt, grillad korv med mera. Att folk dessutom näst intill hade sex inför publik är ju också en wätt wolig grej! Haha, vilken tur att det stod en husvagn ledig utanför och att andra kunde förse med skydd!

Ojoj, så kan det gå!
Fina bilder finns på facebook.
________________________________________

Lördagen för övrigt började faktiskt med innebandyturnering för företag i Åtvid. För att Södra-killarna skulle få spela var man ju tvungen att ställa upp eftersom det hela tiden måste vara en tjej på plan. Även om det är sjuhundra år sen man spelade innebandy känns det som och dessutom är genomförkyld. Tur att vi blev tre tjejer tillslut, hade aldrig orkat annars. Fan vad man tappar ork av att inte träna och vara sjuk i två veckor. Gjorde en stagedive där för laget, haha var snabbt uppe igen men mitt knä lyser i en fin blå färg idag. Men vad gör man inte.

Jessica fick ju iallafall ragg, värsta boobgrab(b)en! ;)
___________________

Nu blirre att ta en dusch, fixa sig lite som man känner sig som människa igen och sen laga lite mat på det. Kanske skulle prova det Jessica lagade åt oss häromdagen? Sen ska jag fan ragga upp någon och se på Australia med mig!

- Vad är det som är ditt men som alla andra använder mest?
- Ditt namn.

Pappas svar : MINA PENGAR.

Inga kommentarer: