fredag 25 april 2008

London, here we come.

Igår var jag och Sophie hurtiga för sista gången på torsdagar innan sommaren. :P (sista bodytoningen för i vår). Sen lekte vi lite utanför stallis ett slag med Jens, Joel och Kim. Haha.. inte kloka någonstans alltså. ^^ Sen blev det snabbtitt på Linus nya lya, jättefin! Vi handlade och åkte hem och lagade till lite mat. Sen kom Joel och Jens förbi.. vi spelade Wii och garvade! Det var trevlans värre! Synd bara att Snofis var så trött ;) men så är det ibland!
_____________

Jaoo, klockan 17:00 någongång i eftermiddag kommer jag antagligen vara ett halft nervöst sammanbrott, för då ska jag flyga för första gången. Det är iofs inte höjden som skrämmer mig mest, utan trycket på mina öron. Hatar att få ont i dom, att det slår lock eller vad nu som händer. Hoppas, hoppas att det blir en bra flygresa för mig. Wish me luck!? Sophie, du är bara elak. Ditt jobb är att lugna mig inte tvärsom. Gick det bra att bogsera bilen igår förresten? :P Haha!

Pierre, du får ta hand om mig tills klockan nio ikväll då jag förhoppningsvis är i Mimmis glada famn. :') Det ska bli så roligt! Och vi ska turista som bara den jag o älskling medan mimmipigg är på jobbet. ^^

På lördag blir det utgång i London! Och söndag blir det Madam Tussauds, vaxkabinettet.
Någon dag ska vi till Camden till marknaden och sen stå och råstirra på mimmi när hon jobbar och talar engelska :P Så långt har vi planerat så här långt.

Än sålänge känner jag ingen direkt ångest för att jag missar stripporna på Gruvan den här helgen, dom brukar faktiskt vara snäppet bättre än värdelösa så :P men jag hoppas att ni får roligt små älsklingar! Synd att jag missar tatueringsmässan dock, den hade varit rolig att gå på i år igen. Menmen.. man kan ju inte få allt. Hoppas era piercingar blir najs asså! ;)

Syns igen på onsdag. Då är det äntligen Valborg och Örsåsa! Fullspäckat schema nu så kommer vara ganska trött första maj då jag är helt ledig iallafall.

Ha det bäst sålänge mina vänner! NI är bäst i världen, för mig. <3

1 kommentar:

Anonym sa...

jag är inte elak! :D

ha det så kul. hälsa mimmi o alla vaxdockor! hittar du nån riktig hunk så ta gärna ett speciellt kort åt mig! :D haha.