fredag 21 november 2008

Det hade ju inte varit helt fel..

Pratade just med Matilda och nu ångrar jag att jag inte följde med henne och henne vän och "tog en öl" i onsdags i Norrköping. För dom hamnade ju i Måns Zellmerlöf och Marie Fredrikssons partysällskap. Det hade ju inte gjort något! Ja, jag är lite kändiskåt. Som sagt Matilda, med dig blir det alltid lite mer ovanligt än vanligt att supa! ;) _______________________________________________________

I torsdags åkte alltså jag och Hanna swebusexpress till Borås, där hennes bror hämtade upp oss i sin iglo (värmen hade gått sönder i den) och körde oss till Hajom där deras föräldrar bor. Hände inte mycket mer den dagen.

Sen på
fredagen blev det en mysig promenad och fika i Kinna centrum. Sen på kvällen åkte vi, hennes lillasyster och hennes mamma med väninna till Rondo i Göteborg (bredvid Liseberg). Där Nanne Grönvall skulle ha sin show Vild. Vi drack drinkar, sjöng med och skrattade. Det var en bra show "skit i vad jag gör, pissenisse"!

Lördagen åkte vi (flera timmar efter våran egen utsatta tid) till Ullared. Och när vi kom fram var det kööööö. Fast den blev mycket längre efter oss så vi kom hyffsat i tid ändå. Stod i 1 timma i blåst och kallt väder som övergick i regn. Framför oss hade vi tre kärringar som stod och förgiftade luften med sina äckliga vita pinnar. Hatar att folk inte har vett att kliva ur kön när de ska röka! De får la röka i skift? Bakom oss stod ett gäng 14-åringar med spackel som skulle räckt till hela kön i fejat och gjorde lika dant.

När vi kommit hem blev det en powernap och sen göra sig iordning. Åkte till Tommi, en nyfunnen kompis till Hanna. Det blev guitarhero, sprit, med andra ord, mintu, musik och sen åka minibuss till krogen i Borås. Vi hamnade på Harrys och det var skoj! :) Inte lika skoj var det sen på natten/morgonen när vi skulle sova. Kan säga som så att kebabrullen jag åt var ett slöseri på pengar. uuuaack. Men ibland får man lida för att ha roligt!

Söndag blev en lång, hungrig resa hem till kalla Norrk
öping. Men vi blev ju bjudna på mat sen hos Jonte iallafall och fick se dansbandskampenreprisen, det var väldigt snällt! :)

Tack för en kanonhelg!

Inga kommentarer: