torsdag 1 april 2010

April April!

Jag håller med pappa, nu får det gärna bli varmt.
Det är ju ändå april! Men ute är det gråmulet och regn.
Ändring på det tack!

Ikväll är det påskmiddag. Själva middagen gör väl detsamma (prinskorv, sill och smörgås är inte min grej) men att familjen samlas är ju alltid trevligt. Jag tycker om dom tillfällena.

Nu sitter jag för andra veckan i Norrköping och jobbar. Har nog gjort det mesta på det här stället snart. Suttit i växel, hjälpt med fakurering, suttit med återvinning, arkiverat och nu ger jag åkare betalt och sorterar sedlar. Ett riktigt "sitta vid skärmen och gloooo" -jobb. Men det är rätt okej. Saknar dock mina "gamlingar" som verkar trilla av pinn en efter en.. Känns tråkigt och jobbigt men det är ju ändå rätt. När man är runt 98 har man nog levt klart.

Imorgon (långfredag) är det Motala som gäller. Black Jack/Wahlströms kör nonstop dans. Och det är ett helt gäng som ska med den här gången. 10 stycken som jag vet om iallafall. Imorgon har jag alltså några att byta med, så slipper Lotta gnälla på att jag bara dansar med samma hela tiden! Är inget större fan av att dansa med svettiga främlingar som antingen är för fulla eller alldeles för bra. Sen kanske man är lite blyg ibland också..
Tur att Lotta inte är det ;)

Lördag är det jobba som gäller, 7-16 påskafton ger nog lite extra kosing iallafall! Sen på kvällen har Sophie lurat med mig på en gruvan-runda i Åtvid. Detta innebär att dricka och festa till lite, sen gå till gruvan för att stå och skratta åt dom fula stripporna dom lyckas släpa dit varje gång och sen skratta ännu mer åt dom som tar sig på upp på scenen och kråmar sig med dom.

Sen ledig två dagar när alla andra också är lediga för en gång skull. UNDERBART!

Nu du Mimmsan, bara 14 dagar kvar tills du och jag ska göra London osäkert tillsammans! Miss you like hell!

Inga kommentarer: